Most jelent meg a hír, hogy a magyar GDP az előző tizenkét hónapban 1,7%-kal nőtt.

A TV-ből jól ismert gazdasági szakértőink megint karót kaptak nemcsak előrejelzésből, hanem prognózisból is.

Azt szakértették és jósolták az elmúlt egy évben, hogy a laikus-kelelkótya-bolond, a közgazdasági szakmában nem jegyzett fideszes gazdaságpolitikusok szabályosan hülyék, hogy GDP növekedést kommunikáltak a népnek, ráadásul több, mint 1%-ot.

Jól ismerem ezeket a ballib oldalon kanonizált eltartott, kitartott, szponzorált, futtatott, csodált közgazdasági szakértőket.

Megmondom őszintén, egyik nagyobb lúzer, mint a másik. Közös jellemzőjük, hogy soha nem végeztek érdemi közgazdasági munkát, a gazdaságtanban olvasottság híján kevés műveltségről tanúskodnak. Valamilyen oknál fogva azonban a mi pénzünkből eltartják őket. Főleg az utolsó három és fél évben szinte mindenben tévedtek.

Javaslok létrehozni egy munkacsoportot, amely megvizsgálja a közéletben résztvevő szakértők elmúlt tíz éves szakértői prognózisának, illetve jóslásának találati arányát. Amelyik szakértő nem éri el a szignifikáns 70%-ot, azt töröljük a listánkról. Jelentsük ki ezekről, hogy nem akarjuk őket tovább eltartani, és nem akarjuk tovább őket nézni és hallgatni a médiában.

Én, például Cs.B.,  R.P.,  M.Gy., és még két ismert szakértőn kívül a többit hazudós kóklernek tartom, akiket már nyilvánosan kellett volna beismerő vallomásra kényszeríteni arról, hogy puszta sandaságból prognosztizálnak.

Minden céljuk a verejtékszagú erőlködés, hogy az elmúlt három év kormányzati gazdasági irányítást rongálják, és agitálják a népet hülyeségekre.

Tegnap azt mondta B. Gordonunk ( a libákhoz nem ért, a megszorításhoz igen ) hogy kormányelnök lesz megint, és fájni fog. Még egyszer mondom Barátaim: Gordon azt mondta, Fájni fog. Az fog fájni, hogy a jobb jövő érdekében most vállaljunk fájdalmakat. Barátaim! Nézzetek utána annak, hogy a népirtó bolsevik filozófia egyik alapja volt, hogy szenvedjünk a szép jövőért. Ne vágjuk le az aranytojást tojó tyúkot ( Rákosi pajtás)

Barátaim! Lökje már oldalba valaki Gordonunkat azzal a megjegyzéssel: He! Hagyd már abba ezt a „fájni fog”-ot! Ezt  a bolsik mondták, de most az a trendi, hogy letagadjuk, hogy örökké bolsik maradunk.