Tavaly ősszel írtam Nektek, hogy az EU nem tudja, mert nem akarja megoldani a pénzügyi válságot. Azóta nem csináltak semmit. A természeti törvények azonban a pénzügyek területén is érvényesülnek. A pénzügy, illetőleg a pénzrendszer és annak működése maga a természet egy metszete. Az történik most, aminek történnie kell, hogy az EU-s főnökök klánja parancsba adta a ciprusiaknak a következőket: “Te Ciprusi állam, mondd meg a ciprusi bankoknak, a bankok mondják meg a betéteseiknek: Hölgyeim és Uraim! Nincs meg  a pénzetek. A legutóbb kapott bankszámlakivonatodon szereplő összeg nem létezik. Tisztelt Ügyfelem! Amennyiben kiheverted azt a sokkot amit ezzel az értesítéssel okoztunk Neked, próbálj együtt élni azzal, hogy átvertünk és kifosztottunk. Igaz, hogy az EU alapelveivel, szellemével és íratlan alkotmányával nem fér össze az, hogy elvesszük a pénzedet, de magasabb és most nem taglalt okok miatt  mégis megtesszük.”

Ez történt Cipruson. Az ott betéttel rendelkezők eddig tisztességes üzletemberek voltak állítólag, de most már Putyin szerint is offshore lovagok. Ha Orbán mondja, akkor nem offshore lovagok. De most már Putyin és a többi európai főnök is azt pampogja, hogy ne sajnáljuk a ciprusi betéteseket, mert az offshore lovagokat nem kell sajnálni.

Tisztelt Főnökök!

Hol van itt az alkotmányosság, és az európai alapelvek?

Most tájékoztatlak benneteket, hogy mi következik.

Az európai bankok számláin nyilvántartott pénz minimum fele nincs meg. Szanálni-leltározni kellene a bankszámlákat, hogy szembe néznétek azzal a ténnyel Tisztelt európai Főnökök és Polgárok, hogy a pénzeteknek legalább a fele nincs is meg.

Előbb-utóbb bekövetkezik az elkerülhetetlen, ki fog derülni Tisztelt Nyugdíjalapok, Multik, Cégek, Bankok, Privát Betétesek, stb., hogy nincs meg a pénzetek. Ti sem vagytok különbek, mint a ciprusiak.

A hazudozás, a felelőtlenség, és a politikai impotencia ára nagyon nagy lesz. Sokkal nagyobb balhét kell elvinnetek, mint amit okoztatok volna, ha 2008-tól kezdve elkezdtétek volna a Világ bankrendszerének szanálását.