Fagylaltkiszállítás viszonteladóknak

A budaörsi Szamos Cukrászda rendelkezik különálló fagylalt műhellyel. Viszonteladóink részére saját autónkkal szabványos fagylalttermoszokban igény szerinti tégelyekben szállítunk. Vevőink külön kérésére egyénileg specializált receptekkel is vállalunk fagylaltkészítést.

A Szamos fagylaltok jellemzői:
Szamos Mátyás (2002†) a háború előtt az Auguszt cukrászatban vált cukrászmesterré, majd a Gerbeaud cukrászüzemben volt osztályvezető. A fagylaltkészítés alapfogásait az Augusztban tanulta. A készítésnek semmilyen egyéni titka nincs. A tejes fagylaltok alapját tehát mondhatjuk úgy, hogy a madártejet tejből főzzük, tojássárgája, cukor és vanília hozzáadásával. A hozzáadott ízesítő anyagok mind-mind a legjobb minőséguek közül valók. Például: kakaó, olajos magvak pralinéi, stb. A gyümölcs fagylaltoknál magyar alapanyagokra törekszünk. Az olasz fagylaltkülönlegességeket jórészt olasz fagylaltpaszták felhasználásával készítjük.

Hagyományos magyar fagylaltok:

csokoládé
vanília
puncs
oroszkrém
karamell
mogyoró
gesztenye
mák
rumos dió
eper
málna
citrom
meggy
Ezek a fagylaltok csak a nevüknek megfelelő összetevőket tartalmaznak.

Olasz fagylaltok például:

tiramisu
strachatella
kókusz
ananász
stb.,

amelyekhez olasz fagylaltkoncentrátumokat, azaz pasztákat is használunk.
A fagylaltunk jellemzője a magas beltartalom, mivel az ízesítő alapanyagokat, gyümölcsöket
nagyobb töménységben alkalmazzuk.

Fagylaltkiszállításról érdeklődni lehet:

Szamos Miklós +36 30 932-2618
Szamos Miklósné +36 20 9276-859