H-1014 Budapest,
Dísz tér 16.
Telefon/fax: 06 (1) 375-61-39

Nyitvatartás:
minden nap 10-19

A Sándor-palotával szemközt, Budapest legszebb területén, a világörökség listájára felvett Várnegyedben helyezkedik el a megújult KORONA KÁVÉHÁZ.

Jelenlegi arculatát 1997 márciusában kapta, amely a régi, híres budapesti kávéházi hangulatot és mili t idézi fel. A Szamos család jó gazdához méltóan ápolja és valósítja meg ezt a hagyományt. Ezt színesítik a hollóházi porcelánok, egyedivé a HAJDÚ TONETT bútorai teszik. Belép vendégeinket a friss kávé illata fogadja.

A 300 m2 alapterületű Korona Kávéház alkalmas helyszín állófogadások, esküvők, koktélpartik és egyéb társasrendezvények lebonyolítására. A Várban egyedülálló módon – SNACK-részt is nyitott, ahol különféle grill- és egyéb szendvicsekkel, óriáspalacsintával és salátabárral áll az ide látogatók rendelkezésére.

SNACK
Vendégeink ízlésük szerint különböző szendvicseket, grillszendvicseket, toastokat, valamint bajor- és angolszalonnába csavart virslit választhatnak. Kínálunk továbbá változatos fagylaltkelyheket, palacsintákat.
Régi hagyománynak számító irodalmi estjeink osztatlan sikert arattak és aratnak ma is a Korona Pódium szervezésében, amelynek művészeti vezetője Mikes Lilla művésznő. Hétvégéken élő zenével szórakoztatjuk vendégeinket.