H-2040 Budaörs,
Nefelejcs utca 1.
Telefon/fax: 06 (23) 440-154

Nyitvatartás:
minden nap 10-19

Budaörsön, a templom oldalánál húzódó Nefelejcs utca l. sz. alatti üzletsoron található a Szamos Cukrászda. A 60-as 70-es években ennek helyén működött, egy leszanált épületben a népszerű Juhász Cukrászda.

A cukrászdát 1994. június 22-én nyitottuk meg és azóta heti hét napban, folyamatosan üzemel. Felszereltsége révén mindenben megfelel a klasszikus magyar sütőcukrászat követelményeinek, de nem csak az arculat idézi a hagyományos cukrászdák hangulatát, hanem a cukrász szakmai tartalom is. A legnépszerűbb cukrászsütemények mindmind a száz évvel ezelőtti készítési módnak és recepteknek felelnek meg, a klasszikus magyar krémes süteménytől a Dobos tortáig, az eredetileg meghatározott receptura szerint készülnek.

A speciálisan Szamos család által hagyományozott sütemények is népszerűek, némelyik igazi sztárrá nőtte ki magát: a Mandula torta, a Szamos torta, a Pódium torta, valamint a Mátyás torta.

Az 54 m2-es eladótér, a terasz, valamint a 145 m2-es műhely és kiszolgáló helyiségek, összességgel több mint 200 m2-en várja vendégeit.