NYÍLT LEVÉL

Budapest, I. Kerület Budavári Önkormányzat
Váradiné Naszályi Márta Polgármester részére
1014 Budapest
Kapisztrán tér 1.

Tárgy: Közmeghallgatás 2021. november 19.

Polgármester Asszony!

Ön közmeghallgatást tartott a Budavári Önkormányzat székhelyén 2021. november 19-én.

Én nem voltam ott, de az Önök által nyilvánosságra hozott videóból tájékozódtam a történtekről.

Egy várbeli lakos törzsvendégem jelen volt és kérdést tett fel Önnek. A kérdés megválaszolását Ön megtagadta, mondván, hogy bírósági eljárás van folyamatban, és Ön majd végre fogja hajtani a bíróság ítéletét. Ebből senki nem értett semmit. Másfelől ön nem hajtotta végre a Ruszwurmmal összefüggő KÚRIA ítéletet sem, amelyben más szavakkal benne van, hogy nem szabad zsarolni. Ön, mint Polgármester nem hajlandó a választópolgárok kérdéseit megválaszolni és sértő provokációval gyakorlatilag azt válaszolta, hogy „Pofa be!” Így kénytelen vagyok ezt a kérdést Ön helyett megválaszolni, és mindent, amit elkövet a Ruszwurm Kft-vel szemben nyilvánosságra hozni, valamint bármelyik hivatalos szervnél panasz tenni, törvénysértő viselkedése miatt.

Amint a sajtóból értesültem, az Ön elődje az előző ciklusban 500 millió forintot kisikált a Kerület adófizetőinek pénzéből, és Ön emiatt feljelentést tett. Tehát némely sikkasztásra, bűncselekményre helyesen reagál, de ugyanazt a magatartást követi, mint elődje.

A Nemzeti Örökség részét képező Ruszwurm Cukrászdát be akarja záratni, és tovább folytatja elődje gyakorlatát, miszerint vagyont költ arra, hogy a Ruszwurm Cukrászdát megszüntesse.

Ez sok száz milliós kárt okoz a közösségnek, és meggyalázza a Nemzeti Örökséget.

El akarja venni a Cukrászdát a Nemzettől, a külföldi turistáktól ostoba cinikussággal.

Ön e tettével, hogy bűnözőkkel szövetkezik, és kárt okoz, bátran mondom, hogy hazaáruló.

Harcolni fogok ezen gyalázat ellen.

Budapest, 2021. november 24.

Szamos Miklós

Ruszwurm Kft
ügyvezető