Fontosabb forrásmunkák

Arthur C. Guyton, M.D., John E. Hall, Ph.D.: Textbook of Medical Physiology; USA 1996. Hans Konrad Biesalski, Peter Fürst, Heinrich Kasper, Reinhold Kluthe, Wolfgang Pölert, Christoph Puchstein, Hannes B. Stähelin: Erhährungsmedizin; Georg Thieme V. Stuttgart–New York 1999. G.A.D. Haslewood: The biological importance of bile salts, 1978. dr. Lonovics János, dr. Simon László, dr. Forgács András, dr. Wittman Tibor, dr. Bálint András: Gastrointestinális motilitás; MEDICOM-könyvek. Bp, 1996. Dr. Fehér János, dr. Lengyel Gabriella: Hepatológia; Medicina Könyvkiadó Rt. Budapest, 2001. Dr. Pár Alajos, Nógrádi Katalin: Kis máj- és epekönyv; B+V Lap- és Könyvkiadó Kft., 2001. dr. Elek Csaba, dr. Jávor Tibor, dr. Moser Györgyné, Kutasiné Pintér Szabina, dr. Stampf György: Vitaminkalauz; Golden Book Kiadó Kft., 1998. dr. Bíró György, dr. Lindner Károly: Tápanyagtáblázat; Medicina Könyvkiadó Rt., Budapest 1995. dr. Barna Éva (szerk.): A táplálkozás egészségkönyve; Kossuth Kiadó, 2000. K. Mátyus István M.D.: Ó és Új Diaetetica; Landerer, Pozsony, 1789. Alexis L. Romanoff, Ph.D., Anastasia J. Romanoff, B.Sc.: The Avian Egg; John Willey and Sons, INC, USA, 1949. R.W. Burley, D.V. Vadehra: The Avian Egg: Chemistry and Biology; John Willey and Sons, INC, USA, 1989. T. C. Carter: Egg Quality, A Study of the Hen’s Egg; Robert and Sons Ltd., Great Britain, 1968. Takehito Yamamoto, Lekh Raj Juneja, Hajime Hatta, Mujo Kim: Hen Eggs. Their Basic and Applied Science; CRC Press Florida, 1997.

Előző oldalKövetkező oldal